Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Damernas cupfinal sänds live

De regerande mästarna i Svenska Cupen Dam kan få svårt att försvara sin titel. Utmanarna är många. Vilka som vinner i år kommer man att kunna se live på nätet.

Förra året vann Coccinelle PC. Men Malmöklubben kan få svårt att försvara sin titel. Samtliga spelare från i fjol finns visserligen kvar i klubben. Men fjolårstvåorna från Boo SK är säkerligen revanschsugna och har gott om namnkunniga spelare att tillgå: Anne-Marie Carlsson, Birgitta Ekroth, Jenny Hamberg och Pia Terestchenko.

Helsingborgsklubben Kärnan måste i år klara sig utan landslagets Tove Orrbeck, som just fött barn. De har ytterligare en landslagsspelare att ställa på banan, Matilda Boström, men frågan är vilka som kommer att göra henne sällskap. Med Linda Bengtsson och veterandrottningen Inger Löfgren i laget skulle klubben kunna ta sig en god bit.

Samtidigt bör man höja ett varnings finger för flera Göteborgsklubbar. Skatås, med Camilla Csapó, Kicki den Dulk, Eva-Karin Ingelstedt och Maria Wallman, är en trolig utmanare, liksom D.E. La Boule som har skickliga Marli Pettersson, Helene Widing, Sanna Trogen och Josiane Wåhlander i klubben.

Sundsvalls BK kan man heller aldrig räkna bort när det kommer till damtävlingar.

Finalspelet i Helsingborg inleds på lördagen och avslutas under söndagen, då det också går att följa tävlingen live på nätet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2012-02-24

Senast uppdaterad: 2012-02-24

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se