Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Semifinalisterna klara

Varken de regerande mästarna eller fjolårstvåorna klarade sig. Redan efter två omgångars gruppspel är det klart vilka fyra lag som går till semifinal i Svenska Cupen. Sibirien CP, Coccinelle PC, BK Kärnan och Halmstad Petank.

Just de fyra lagen ska nu mötas i tredje och sista gruppspelsomgången. Sibirien och Coccinelle har beslutat att lämna wo i varsin trippel och bara spela dubbelmatcherna. Det lag som vinner det mötet kommer i sin semifinal att möta det lag som slutar tvåa i mötet mellan Kärnan och Halmstad - och vice versa.

Coccinelle möter Kärnan och Halmstad möter Sibirien i morgon, söndag.

Följ resultaten här Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2012-03-17

Senast uppdaterad: 2012-03-17

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se