Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Sofia x 2

Vi har avslutat rekryteringsprocessen och anställt Sofia Arnbom samt Sofia Asp. Det känns fantastiskt skönt och ska bli riktigt skönt att få ett kansli fullt bemannat igen men med lite annan inriktning än tidigare.

Vi går från de två rena kanslitjänster, som historiskt alltid funnits, till en administratör och en tävlingskonsulent. Självklart kommer de att få hjälpas åt med diverse sysslor men det är en viktig förändring vi gör som kommer att synas.

Vi har rekryterat Sofia Arnbom till tjänsten som tävlingskonsulent och hon börjar hos oss den 1/6. Sofia har examen från Idrottsvetenskapliga programmet med inriktning Ledarskap & Organisation vid Umeå universitet. Hennes idrottsliga bakgrund finns inom fotbollen och idag arbetar Sofia för Aktiv Ungdom Stockholm & Gotland som distriktssamordnare.

Sofia Asp börjar hos oss den 1/5 som administratör och skall vikariera för Karin när hon går hem på föräldraledighet till sommaren. Sofia är ekonom med specialinriktning idrott och sponsring. Idag arbetar Sofia som administratör/friluftskonsulent, för Friluftsfrämjandet Region Mälardalen.

Sofia x 2 kommer till årsmötet och där får ni ett första tillfälle att hälsa på dem.

Publicerad: 2012-04-17

Senast uppdaterad: 2012-04-17

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se