Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

SM närmar sig

Boule-SM kommer närmare och närmare. Anmälan är öppen och för färdiga lag är det bara att registrera sig. I Skövde förbereder man sig för folkfest.

Ungefär 40 dagar återstår innan det är dags för årets största boulefest. Omkring 2000 spelare kommer att klättra upp på Billingens topp för att spela om SM-medaljer, titta på andra som spelar om SM-medaljer, umgås och ha trevligt.

Arrangerande klubben Bonbon slipar på detaljerna.
- Vi går nu in i en period med mycket finlir. Var spelas finalerna? Var går flaskspelen? Hur går självbetjäningen till? Slår vi deltagarrekord? Vem vinner bilen, frågar sig Mattias Thorell.


Han och hans klubbkamrater planerar för fullt.
- Vi är helt övertygade om att ni kommer stormtrivas hos oss och det kommer att finnas mängder att göra, om du nu skulle bli utslagen tidigt, lovar han.

Skövdes SM-häfte talar han sig varm för.
- Många har köpt eller beställt men alla borde göra det, så att de inte missar alla fina erbjudanden. Dessutom lottar vi ut en helt ny bil som kommer att levereras direkt efter dragningen den 20 juli.

Anmäler sig till SM gör man klubbvis, senast den 18 juni. Av erfarenhet vet vi att det finns stor risk för att sidan blir överbelastad de sista dagarna innan anmälningstiden går ut. De klubbar som har sina lag klara uppmanas därför att anmäla så snart de kan. All information finns på www.boule-sm.se.

Snart går det också att registrera sig för SMS-tjänsten. Den kommer i år att kosta 40 kronor för alla klasser.
- Men den kommer också att ge mer information och möjligheter att vinna roliga priser, berättar Mattias Thorell.

Mycket mer information finns på Sköde-SM:s egen sida. Den tycker Mattias att man ska besöka.
- Ladda nu gott folk, för det gör vi!

Publicerad: 2012-06-01

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se