Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Silver och brons till svenska landslagen

Att Sévilla och hans mannar vann den internationella trippeltävlingen i danska Hedebo förvånar knappast någon. Och om fransmännens seger var en förutsättning gick det så bra det kunde gå för de svenska landslagen.

Christophe Sévilla, Thierry Figueres och Steeve Lenglet från franska toppklubben Star Master's Pétanque Club vann igår den internationella trippeltävlingen i Hedebo - och infriade därmed alla förväntningar.

Deras motståndare i finalen var inga mindre än det svenska herrlandslaget bestående av Joachim Andersson, Rickard Nilsson och Thomas Wiede.
På tredje plats slutade fyra (!) svenska landslagsjuniorer. Dels det officiella juniorlandslaget - Daniel Eriksson, Jack Jansson Carlsson och Simon Åkesson - dels William Silfverberg, som spelade tillsammans med danskarna Kasper Bak Laursen och Launy Larsen.

Inget dåligt facit för Sveriges landslag.

Idag spelas det dubbel i Hedebo.

Publicerad: 2012-06-03

Senast uppdaterad: 2012-06-03

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se