Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Organisationsnummer - 1 juli - 100% ?

På söndag är det första juli, det är även den dag vår ordförande har som vision att 100% av alla förbundets föreningar har registrerat sitt organisationsnummer i IdrottOnline.

Förbundet har tidigare informerat Länk till annan webbplats. om vikten av att ha ett organisationsnummer registrerat hos Riksidrottsförbundet. Anledningen är enkel, RF kommer att basera sina bidrag för specialidrottsförbunden på antalet registrerade föreningar. Är Bouleförbundets föreningar inte registrerade får vi inte lika mycket bidrag som tidigare vilket i sin tur får stora konsekvenser i alla led.

 

Både våra distrikt och föreningar har arbetat hårt de senaste månaderna med att registrera organisationsnummer. Det är glädjande att se att antalet registrerade ökar, men än kan vi inte andas ut.

 

En ytterligare sak som kan vara av vikt att poängtera är skillnaden mellan IdrottOnline och SBF-online. De båda systemen är helt skilda från varandra i den här frågan och det är i IdrottOnline ni ska registrera ert organisationsnummer.

Publicerad: 2012-06-26

Senast uppdaterad: 2012-06-26

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se