Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Patron och Köhalmi ångar på också i dubbeln

Trippelns segrare Pablo Patron och Kenneth Köhalmi har nu tagit sig till semifinal i dubbeltävlingen. På vägen dit har de slagit ut tre landslagsspelare.

Det blev fri lottning i dagens dubbeltävling. För två av den internationella trippelns segrare innebar det en utmanande väg fram till finalen. Redan innan trippelfinalen började hade Pablo Patron (BK Kärnan) och Kenneth Köhalmi (Sitting Boule) besegrat förbundskapten Anders Larsson och landslagsspelare Albin Plantin (Sibirien CP) med 13-6 i dubbeltävlingens sextondelsfinal.
Efter trippelvinsten ställdes de mot Halmstads landslagspar Patrik Andersson och Thomas Wiede och vann med 13-10.
I kvartsfinalen mot Christer och Monita Kleijn (Boo SK) var de illa ute - men ordnade slutligen till spelet och siffrorna så att också den slutade 13-10.

I semifinalen kan de på nytt få möta en av finalmotståndarna från trippeln. Men det förutsätter att BK Strands Patric Larsson tillsammans med klubbkamraten Jan Lundgren lyckas besegra Rickard Westler och Jimmy Löf från Halmstad Petank.

I den andra semifinalen finns redan ett lag från Halmstad Petank - Jimmie Olsen och Johan Skagerlund som möter Lindomes Henrik Hugosson och Stefan Holmström.

Hugosson och Holmström slog i åttondelsfinalen ut Jonas Jacobsen (Kärnan) och Kristian Eklund (Istanboule) och i kvartsfinalen klubbkamraterna Håkan Berg och Ulf Wallman, som i sin tur slog ut landslagsspelarna från Coccinelle, Joachim Andersson och Jessica Johansson, i sin sextondelsfinal.
Olsen och Skagerlund mötte Stefan Giza (Lindome) och Henri von Eggers Patron (Kärnan) i sin kvartsfinal.

Publicerad: 2012-07-01

Senast uppdaterad: 2012-07-01

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se