Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Dags att söka LOK-stöd

Har ni träningar, träffar, etc. för medlemmar mellan 7 och 20 år? Glöm då inte att ansöka om LOK-stöd.

Senast den 15 augusti ska ansökan om LOK-stöd för våren 2012 vara inskickad. Ju tidigare man skickar in ansökan desto tidigare har man möjlighet att få LOK-stödet utbetalt. Ansökan görs via din förenings sida på IdrottOnline Klubb.

 

Riksidrottsförbundet har gjort om roller och behörigheter gällande behörighet under LOK-stödsfliken. Det är därför viktigt att gå igenom beskrivningen på www.idrottonline.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och göra motsvarande uppdateringar på berörda personer i medlemsregistret för att kunna skicka in LOK-stödsansökan.

 

Här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du en checklista för hur man ansöker samt instruktionsfilmer som visar de olika momenten gällande LOK-stödsansökan och närvaroregistrering.

 

Förkortningen LOK står för statligt lokalt aktivitetsstöd, och är avsett att stödja föreningarnas ungdomsverksamhet för medlemmar mellan 7 och 20 år. Antalet deltagare per sammankomst får vara max 30 stycken och en deltagare får endast räknas en gång per idrott och dag.

Publicerad: 2012-07-10

Senast uppdaterad: 2012-07-10

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se