Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Hällesåker till skrällfinal

Therese Sjöström och Fredrik Holmqvist, Hällesåkers IF, möter i den öppna mixdubbelfinalen Jannica Nilsson och Carl-Johan Möller, Åstorp.

På sin väg till finalen har Jannica Nilsson och Carl-Johan Möller plockat en hel del fina skalper. Tove Naess och Anders Larsson fick se sig besegrade i sextondelsfinalen. I åttondelen vann paret från Åstorp över storfavoriterna Joachim Andersson och Jessica Johansson. I kvarten fick Maria Wallman och William Silfverberg respass och alldeles nyss besegrades Fredrik Svensson och Eva Carlsson på centercourten.

Lotta Brohult och Niklas Marklundförlorade den andra semifinalen mot Therese Sjöström och Fredrik Holmqvist. Även detta par eliminerade flera favoriter. Landslagsspelarna Patrik Andersson och Rebecka Bergström fick stryk i sextondelsfinalen. Ytterligare landslagsspelare - Carina Jansson och Rickard Nilsson - besegrades i åttondelen och i kvarten var det Matilda Boström och Jonas Jacobsen som föll mot skrällen från Hällesåker.

Publicerad: 2012-07-17

Senast uppdaterad: 2012-07-17

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se