Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Sverige övertygar mot Jersey

Det svenska veteranlandslaget fortsätter att spela fint. I EM:s andra runda möter det Jersey och Markel Sjöström har tagit plats på banan.

Simon Cohen vilar under den andra gruppspelsmatchen och Markel Sjöström kliver in på banan i hans ställe.
Det svenska laget spelar säkert och motståndarna från Jersey har inte många poäng att hämta här. Ett har de lyckats plocka än så länge. Svenskarna har tio när Carina Jansson lägger sitt andra lägg på lillen. Hennes första tvingade motståndarna till först ett skott, därefter ett lägg. När de försöker skjuta Carinas andra kula blir det en miss.
Jersey lägger in istället, spelar ut Carinas kula, men Markel skjuter snabbt bort dem. Jersey lägger sig tomma. Clas lägger in - trots att han bara har 25 centimeter att göra det på. Han får in även sin andra kula och därmed är segern svensk, 13-1.

Publicerad: 2012-08-18

Senast uppdaterad: 2012-08-18

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se