Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

EM: Semifinaler

Monaco möter Spanien och Tyskland spelar mot Finland i semifinalerna. Tyskland är favoriter i den sistnämnda. Kampen mellan Monaco och Spanien, där Monaco har en revansch från gårdagen att hämta, lär bli hård.

Monaco slog snabbt Danmark med 13-0 i sin kvartsfinal. Spanjorerna hade oväntat stora problem mot England. Spanien tog ledningen med 6-0 men släppte sedan lika många poäng och England hade kvitterat. Spanien tog en trea och hamnade till slut i ledning med 12-9. Med sitt sista klot fick spanjorerna in den trettonde poängen - men Finland hade då fyra klot kvar. Hade skytten träffat poängkulan med sitt första skott kunde lillen gått bak och England fått möjligheten att slå ut Spanien genom att ta en fyra. Nu satte den engelske skytten istället ett eget klot med första skottet och missade det andra. Så vann Spanien, trots knipan de försatt sig i.

I gårdagens gruppspelsmatch mellan de båda nationerna vann Spanien en tuff fajt. Monaco kommer inte att låta sig besegras igen om de kan undvika det. Monegaskerna tar också ledningen med 2-0 efter de två första rundorna.

Samtidigt tar Tyskland ledningen över Finland med 3-0.

Publicerad: 2012-08-19

Senast uppdaterad: 2012-08-19

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se