Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Svenska Spel sponsrar landets idrottsföreningar

SVEA är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder får vara med och dela ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar. Din förening kan vara en av dem som får dela på de 50 miljonerna! Det enda ni behöver göra är att ansluta föreningen till SVEA.

Svenska Spel har lanserat en ny satsning som ska ge landets idrottsföreningar 50 miljoner kronor per år. Satsningen heter SVEA och ger spelbolagets kunder möjlighet att själv bestämma vilken eller vilka föreningar de vill gynna. Det är kunder med spelkort som vid varje speltillfälle får poäng i relation till hur mycket de satsar. Poängen kan de sedan fördela på upp till tre valfria föreningar, som i oktober varje år får ett stöd motsvarande sin poängskörd. Pengarna ska i första hand gå till barn- och ungdomsverksamheten.

 

För att er förening ska få vara med och dela på dessa 50 miljoner behöver ni ansluta föreningen till SVEA. Att ansluta sig till SVEA är enkelt. Allt ni behöver göra är att logga in med användarnamn och lösenord samt läsa och godkänna villkoren. Från och med 1 oktober 2012 kan Svenska Spels kunder välja att stödja just din förening. Alla föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet (RF) med ett organisationsnummer har fått inloggningsuppgifter skickade via brev till registrerad ordförande.

 

Här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ansluter ni er. På denna sida kan ni också få era inloggningsuppgifter skickade till er via mail. Ni måste då uppge ert föreningsnummer. Föreningsnumret hittar ni i IdrottOnline eller i SBF Online.

 

Kort om SVEA:

  • Från och med den 15 augusti 2012 kan svenska idrottsföreningar ansluta sig till SVEA och sedan löpande fram till 30 september 2013.
  • Föreningen ansluter sig på Länk till annan webbplats.www.svenskaspel.se/svea/partner Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och i mobilen.
  • För att ansluta sig måste föreningen vara medlem i RF och ha ett organisationsnummer.
  • Första poängperioden startar 1 oktober 2012 och pågår till 30 september 2013.
  • Vilken summa varje förening i slutändan får är direkt kopplat till hur många poäng föreningen fått under året. Utbetalningen görs i oktober varje år, med start oktober 2013.
  • Alla som har Spelkortet kan valfritt välja någon av de föreningar som har anslutit sig till SVEA
  • Varje gång kunden lägger ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng till den förening eller idrottssektion han eller hon har valt. Varje lagd krona ger tio poäng.
  • En gång per år sammanställs alla poäng. Den förening/idrottssektion man valt får sin del av potten, hela 50 miljoner kronor. Ju fler poäng föreningen fått, desto större del av potten hamnar i er klubbkassa!

Publicerad: 2012-08-21

Senast uppdaterad: 2012-08-21

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se