Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

SBF-Online åter i drift

På grund av den mänskliga faktorn så tappade vi i fredags eftermiddag resultaten för alla allsvenska matcher. Vi var därför tvungna att ta tillbaka den backup av databasen som togs natten mellan torsdag och fredag.

Förlorad information

Detta innebär att alla anmälningar till tävlingar som skedde mellan natten mot fredag fram till lördag förmiddag måste göras om. Detta gäller även all övrig information som domarrapporter, tävlingsrapporter samt uppdatering av uppgifter för distrikt/klubb/medlem som skapades under helgen. Om du har lagt in information i SBF-Online under helgen, kontrollera om den finns kvar eller om den behöver läggas in på nytt. Behöver du hjälp med att uppdatera någon information som fallit bort, kontakta kansliet.

 

Fyrlingen

Vad gäller Fyrlingen 2013 som öppnade sin amälan natten mellan fredag och lördag så har vi sparat undan alla anmälningar inklusive reservlag med turorningen bibehållen. Dessa anmälningar kommer att läggas in under kvällen.

 

 

Åtgärder har vidtagits för att problemet inte ska upprepas och vi ber om ursäkt för det inträffade.

Publicerad: 2012-09-03

Senast uppdaterad: 2012-11-26

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se