Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Org.nr i IdrottOnline

RF har uppmärksammat oss på att några av våra föreningar har lagt in felaktiga organisationsnummer i IdrottOnline. Dessa föreningar samt de föreningar som ännu inte lagt in sitt organisationsnummer uppmanas att lägga in korrekta uppgifter snarast.

Följande föreningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. saknar eller har ett felaktigt organisationsnummer i IdrottOnline 2012-09-17. Organisationsnummer för ideella föreningar ska börja på siffran 8.

 

Hur ni skaffar ett organisationsnummer samt hur ni lägger in det på IdrottOnline kan ni läsa här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

De föreningar som inte har registrerat sitt organisationsnummer den 1 december 2012 kommer ej att få arrangera tävlingar. Föreningens medlemmar kommer inte heller att få delta i sanktionerade tävlingar.

Publicerad: 2012-09-17

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se