Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förtjänsttecken

Har ni några ledare eller andra aktiva i er förening som ni vill uppmärksamma? Glöm då inte att nominera dem till något av de förtjänsttecken som finns.

Svenska Bouleförbundets förtjänsttecken är avsedda som en belöning till personer som gjort stora insatser för svensk boule och därigenom främjat Svenska Bouleförbundets syften, samt att det ska stimulera till fortsatta ledargärningar. Skicka in era nomineringar senast den 15 december. Läs mer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om hur ni nominerar, vilka ni kan nominera etc.

 

Ni kan även skicka in nomineringar till RF:s distriktsförbund.  Besök respektive DF:s hemsida för att se vilka utmärkelser de har. Kontaktuppgifter till samtliga DF hittar ni här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2012-09-18

Senast uppdaterad: 2012-11-26

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se