Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Kommande uppdateringar av IdrottOnline Klubb

Idrottslyftsapplikationen kommer inte att vara tillgänglig mellan 5 oktober kl 14 och 8 oktober kl 10. Det innebär att ni inte kan lägga in Idrottslyftsansökningar under denna period. I tillägg till det kommer även IdrottOnline Klubb att uppdateras natten mellan den 9 och 10 oktober kl 0.00-10.00.

Den största förändringen som kommer efter uppdateringen gäller tilldelning av behörighet som flyttas från åtgärdsfönstret eller från arbetsrummens startsidor till fliken Medlemsregistret i toppbaren. Likaså kommer arbetsrum att administreras via grupp i Medlemsregistret istället för som tidigare via arbetsrummens startsida.

 

En annan nyhet är att du som är inloggad på en förenings- eller förbundssida och har tillgång till andra föreningar/förbund lätt kan byta organisation genom att klicka på länken ”Byt org”  i toppbaren. Där listas de föreningar/förbund som du har behörighet att logga in på. Väljer du en av dessa organisationer i listan blir du flyttad dit istället och är inloggad även där.

Mer om de kommande uppdateringarna av IdrottOnline Klubb kan ni läsa här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Ny plattform för avgiftshantering i IdrottOnline

Under hösten genomförs förändringar gällande avgiftshanteringen i IdrottOnline Administration. Den nya plattformen för avgifter planeras att införas den 4 december och den ersätter då den befintliga avgiftshanteringen i IdrottOnline. Den nya lösningen införs för att förbättra och förenkla hanteringen av avgifter och berör alla föreningar som idag använder den funktionen i IdrottOnline Administration.

Mer om den nya plattformen för avgiftshantering kan ni läsa här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Uppdaterade manualer

I samband med uppdateringarna av IdrottOnline Klubb revideras även de manualer som berörs. Manualerna hittar ni på www.idrottonline.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Har ni frågor om IdrottOnline kontakta RF:s Idrottssupport. Enklast skickar ni ett mail till helpdesk@rf.se

Publicerad: 2012-10-02

Senast uppdaterad: 2012-11-26

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se