Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Mexico/Vietnam

Den som saknar Vietnam i resultatlistorna eller noterar Mexicos närvaro i desamma är på rätt spår.

Vietnam ska ha lämnat återbud i den allra sista minuten - efter det att Luxemburg i söndags fick kliva in istället för Kamerun. Eftersom det panamerikanska kvalet hölls i närheten av Marseille, och alla de fem nationer som deltog redan fanns på plats, föll det sig antagligen naturligt att ta det lag som där kom fyra - Mexico. Den amerikanska kontinenten har alltså fyra av fem nationer med i mästerskapet. Att Mexico inte riktigt är redo för uppdraget bevisas möjligen av att de är den enda nationen utan vinst i grundspelet.

Publicerad: 2012-10-05

Senast uppdaterad: 2012-11-26

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se