Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Le Boursicaud världsmästare igen

Den regerande världsmästaren Bruno Le Boursicaud försvarade sin titel. På lördagskvällen blev han världsmästare i precisionsskytte för andra gången.

En mycket glad och nöjd Bruno Le Boursicaud kunde själv pusta ut efter finalen mot Elfenbenskustens Adama Kouandé på lördagskvällen. Så även hans landsmän. Som blev lite skärrade av att han var tvungen att ta vägen om återkvalet till finalspelet.
- Jag har mycket lättare att hitta motivationen när jag spelar mot en motståndare. Det är då adrenalinet stiger och jag känner mig som bäst, förklarade Le Boursicaud på presskonferensen.

Han passade också på att tacka sin coach Alain Bideau och den franska förbundsledningen.
- Som har gett mig förnyat förtroende trots att jag har konkurrens av Dylan Rocher. Jag har ännu en gång bevisat att jag är kapabel att leva upp till det. Nu hoppas jag att vi får samma framgång i trippeln.

Där har världsmästaren i skytte suttit på avbytarbänken genom hela finalspelet. Det säger en del om det övriga laget.

Publicerad: 2012-10-07

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se