Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Film inför EM

Juniorerna hittade brallor som passade när de samlades i Göteborg ett dygn före avresan mot Belgien och EM, precis som planerat. Sedan kollade film. Lite mer än planerat.

Juniorlandslaget samlades tillsammans med sin förbundskapten Henri von Eggers Patron i Göteborg ett dygn före dagens avresa till Belgien. Där skulle de inhandla byxor inför EM för att sedan slappna av och ha trevligt inför landslagsuppdraget.
- Så tar vi det därifrån, sa Henri.

Förbundskaptenen är övertygad om att de svenska förutsättningarna är de bästa tänkbara.
- Jag tror inte att vi kan skicka ett starkare lag än det här. De här spelarna har varit klart jämnast under året. De har dessutom gjort bättre resultat än vad VM-laget hade gjort inför förra årets mästerskap. Vi är nog så förberedda vi kan vara, säger han - uppenbart trygg.


Också shoppingrundan gick som planerat. De hittade blå brallor. Filmbesöket blev emellertid inte riktigt som det var tänkt. När popcornen var inhandlade insåg de att de visserligen hade passat tiden, men tiden för att hämta ut biljetterna - en och en halv timme före filmens start. Popcornen inmundigades framför en surfplatta i foajén som visade "Family Guy".
- De som kom förbi tyckte kanske att vi var lite konstiga som hade bullat upp för ett biobesök i vänthallen...


Alla var nöjda också med den planerade filmvisningen i biosalongen, "Ted".
- Det blev många skratt och jag kan rekommendera den - om man gillar komedier.
Här nöjer vi oss med att visa reklamfilmen för Europamästerskapen, som man naturligtvis ska kunna följa här på Svensk Boule.


Väl hemma på sovplatsen rundade juniorerna av med - film.

Publicerad: 2012-10-31

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se