Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Angående det nya utseendet

Hej Boulesverige! Det har under en tid förkommit ett behov av att se över förbundets hemsida. Mycket av informationen som fanns var inaktuell och mycket information saknades.

När beslut togs på att vi skulle se över hemsidan fick vi också ny personal på kansliet. Den nya personalen hade svårt att hitta vissa saker på hemsidan och efter lite arbete hade en helt ny struktur tagits fram. En, enligt oss, mer logiskt struktur för såväl nya som gamla besökare. Landslagen är samlade, tävlingarna är nu knytna till respektive tävlings resultat och förbundsorganisationen är omstrukturerad.

 

När vi nu inte bara skulle se över arbetet utan också bygga om lite i bakgrunden tyckte vi att det kunda passa bra med en ny header. En ny header är ju ett trevligt tecken på förändring. Den nya headern innebar att vi var tvungna att se över färtemat en smula och det ena ledde till det andra som ledde till det ni kan se här idag. 

 

Mycket har hänt sedan i fredags och mycket kommer fortsätta att ske i veckan. Bland annat kommer vissa texter att uppdateras, vissa ologiska tomrum kommer fyllas med just text. Sådant som vi hade tänkt hinna med i helgen men av olika beklagliga anledningar måste vänta med några dagar. Framförallt kommer landslagssidorna uppdateras med såväl texter som bilder de närmaste dagarna. Håll utkik!

 

En annan brist som vi jobbar på att förbättra är dokumentarkivet. Det tar lite tid att flytta runt alla dokument utan att riskera att tappa bort något så det kommer fortsätta ske en tid framöver. Ni kan notera att det finns två dokumentarkiv här över. Det som heter dokumentbank är det nya som kommer fyllas med alla dokument från "Dokument & Bilder". Tills det är gjort kan man fortfarande, efter lite sökande, hitta de ark man söker från det gamla dokumentarkivet. 

 

Som ni säkert inte har missat har vi också skaffat oss en facebooksida. Tanken är att på ett enklare sett kunna nå ut med information till er. I längden är tanken att våra förbundskaptener ska kunna skriva här när det händer saker eller under mästerskap. Annars kommer vi försöka länka artiklar och annat trevligt som händer runt om i boulesverige där vi ger er en möjlighet att tycka till och kommentera. 

 

Annars kommer kortare information som inte kräver hela artiklar att finnas under "notiser" här uppe till vänster.

 

Om ni har andra förslag på förändringar, direkta felaktigheter eller på annat sätt vill kommentera något som rör hemsidan, så gör ni det lämpligen genom att skicka ett mail hit.

Publicerad: 2012-11-26

Senast uppdaterad: 2012-11-26

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se