Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Världsmästaren vann som väntat

Den franske världsmästaren Bruno Le Boursicaud vann, som väntat, Grace Cup tillsammans med svenske landslagsjunioren William Silfverberg. Trots att Niklas Marklund och Kristian Eklund ett tag var närmare segern.

Världsmästaren Bruno Le Boursicaud fick fira sin trettiofemte födelsedag som han hade tänkt sig. Tillsammans med den tjugo år yngre landslagsjunioren William Silfverberg tog han hem segern i Grace Cup och Lindomehallen.

Niklas Marklund (Sitting Boule) och Kristian Eklund (Istanboule) svarade för motståndet i finalen och hade ledningen med 8-4. Två rundor senare fick de emellertid se sig besegrade, sedan Le Boursicaud/Silfverberg spelat hem en fem- och en fyrpoängare.

Den som vill se finalen - eller någon av matcherna som föregick den - i efterhand kan göra det här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2012-12-11

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se