Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Gott nytt (och tufft) år!

När förbundsordförande Ingela Eriksson blickar tillbaka på 2012 ser hon flera glädjande inslag, där damlandslagets EM-brons är det främsta. Samtidigt påminner hon om att det kommande året blir ekonomiskt tufft.

Ordföranden skriver också en hel del om Marknadsdomstolens beslut Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i ärendet mellan Svenska Bilsportförbundet och Konkurrensverket, som kom att avsluta 2012 och som innebär att idrottsförbundet inte kan hindra sina licensierade medlemmar att delta i icke-sanktionerade tävlingar som anordnas av kommersiella aktörer.

Läs mer i hennes senaste månadsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2012-12-31

Senast uppdaterad: 2012-12-31

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se