Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Coola killar mot Luxemburg

Till helgen är det killarnas tur. De svenska U23-herrarna åker till Luxemburg för att försöka ta sig vidare till EM:s finalspel.

I kväll flyger de svenska U23-herrarna till Luxemburg. Där startar på lördag deras gruppspel - det enda som återstår av EM:s första omgång. Två av sex länder går till finalspelet i Tyskland i oktober. Sverige ska möta Luxemburg, Spanien, Turkiet, Finland och Norge. I vilken ordning kände inte förbundskapten Niklas Marklund till när han tillsammans med spelarna - Ali Abdi Aden, Niklas Carlén, Daniel Eriksson och William Silfverberg - samt den assisterande coachen Hasse Silverberg lämnade Stockholm idag.

Då hade han redan umgåtts med spelarna under dagen - de åt lunch tillsammans, snackade och hann med att kasta några klot. Stämningen var god. Förväntansfull men lugn.
- Det är coola killar, det här, säger Marklund.

Redan klara för finalspelet är: Italien, Belgien, Schweiz och Danmark, samt värdnationen Tyskland och den regerande mästaren Frankrike. Ytterligare två länder ska dit. Sverige kan bli ett.

Så fort vi hör något om hur det går i Luxemburg, där spelet alltså startar lördag morgon, skriver vi om det på vår Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Summeringar kommer naturligtvis även här. 

Publicerad: 2013-04-04

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se