Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Damlandslaget bakom 2012 års prestation

Priset för årets bouleprestation delades ut under SM-veckan i Falun. Som de flesta nog räknat ut gick utmärkelsen till det damlandslag som tog brons vid EM i Gent: Rebecka Bergström, Jenny Hamberg, Jessica Johansson, Anna Theander och deras coach Anders Larsson.

Utmärkelsen årets bouleprestation gick för verksamhetsåret 2012 till det damlandslag som representerade Sverige vid EM i Gent, Belgien, och som återvände till hemlandet med ett brons: Rebecka Bergström, Jenny Hamberg, Jessica Johansson, Anna Theander samt deras förbundskapten och coach, Anders Larsson.

Inför fulla läktare fick lagets medlemmar utmärkelsen av förbundsordförande Ingela Eriksson.


Så här lyder styrelsens motivering:

För en gedigen laginsats där alla de fyra spelarna såväl som deras ledare bidrog till ett fantastiskt resultat.
Från inledningsmatchen, där Sverige besegrade förhandsfavoriten Spanien, och hela vägen fram till semifinalen visade laget och deras förbundskapten förmåga att kontrollera spelet och att hjälpa varandra till framgång i både med- och motvind.
Liksom att Sverige har sin plats i den absoluta Europatoppen. 

Publicerad: 2013-07-23

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se