Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Flera svenskar till Nordiska Mästerskapen

I helgen spelas NM för veteraner i Danmark. Sveriges officiella landslag är de två Stockholmslag som var bäst i årets landslagskval. Ytterligare fem svenska lag finns bland de sammanlagt 22 lagen.

Bouleros Bertil Adlivankin och Dennis Duvenfelt vann tillsammans med Lars Ekroth, Boo SK, årets upplaga av landslagskvalet. På andra plats kom Åke Löwbeer, Leif Bäckström och Håkan Engman. Därmed är dessa båda Stockholmstripplar Sveriges officiella landslag i de Nordiska Mästerskapen som spelas på Fyn i helgen.

För sista gången är det också fritt fram för alla andra lag som känner sig manade att ta upp kampen om den nordiska mästartiteln att anmäla sig. Bland de lag som passar på finns fjolårets landslagsveteraner Clas och Carina Janson som i år spelar tillsammans med Varbergs Mats Peterson. Anders Tapper kommer också att spela tillsammans med sina trogna lagkamrater Leif Ljungsryd och Palle Olsen.

Sammanlagt är det 22 lag som kommer till start i årets NM. Från Norge och Finland kommer däremot inga utöver de båda officiella representationslagen.
Resultaten ska man kunna följa via arrangörens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2013-08-01

Senast uppdaterad: 2013-08-01

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se