Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Lång Fyrlinghelg med skön känsla

Fyrlingen 2014 är avgjord och därmed är det nya bouleåret igång!

Efter långa speldagar stod till slut Albin Plantin, Anders Csapo, Björn Folke Johansson och Rickard Nilsson som segrare. Rapport från helgens lyckade arrangemang finns att läsa på arrangörens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tävlingen livesändes av Peter Johansson med kommentator Marco Silfverberg. Tillsammans med övriga i arrangörsstaben gjorde de en stark insats som kämpade under helgens många timmar för att leverera ett bra arrangemang såväl till de på plats som framför datorn. Film från helgens sändningar finns att se här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 


Publicerad: 2014-01-07

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se