Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Nationellt Slutspel 2014

Det nationella slutspelet 2014 avgörs under Boule-SM i Växjö torsdag den 17 juli. Fyra lag gör upp om vinsten som är en resa till Le Mondial La Marseillaise à Pétanque vilken avgörs i juli 2015.

Segrarna ifrån Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Lindomespelen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Nordic Petanque Fight Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Platen Cup Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Varbergs Strandcup Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kvalificerar sig för spel i det nationella slutspelet. De fyra lagen gör upp under  torsdagskvällen i SM-veckan, då både semifinaler och final spelas. Vinnande lag belönas med en resa till den största bouletävlingen av dem alla - La Marseillaise.

 

2013 gjorde lag från BK Strand, Halmstad Petank, Hällesåker IF och Lindome BK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. upp om segern. Efter en utdragen kamp i finalen Länk till annan webbplats. segrade Giza, Holmström och Hugosson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. från Lindome över Hällesåkers Johansson, Holmquist och Pettersson.

 

Tävlingsbestämmelser för Nationellt Slutspel 2014 finns i dokumentbanken Länk till annan webbplats..

För din chans att delta i det nationella slutspelet, anmäl ditt lag till ovanstående tävlingar och fortsätt träna. Anmälan sker i SBF Online Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2014-01-14

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se