Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Inbjudan Landslagskval Veteran 2014

Landslagskvalet för veteraner är en icke klubbunden tävling som genomförs i klassen V55 Trippel. Spelare som under året fyller minst 55 år och har svensk licens har rätt att delta. Sista anmälningsdag är den 2 mars.

2013 var det lag från Stockholm som dominerade Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. toppen av prispallen då Lars Ekroth, Dennis Duvenfelt och Bertil Adlivankin segrade. Resultat från tidigare år finns samlade här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Grundomgångar spelas i år på fyra spelplatser den 5-6 april och finalspelet avgörs i Eskilstuna den 17-18 maj. Det lag som vinner finalspelet får representera Sverige under EM i Luleå i juni samt resebidrag för deltagande i Nordic Petanque Weekend och Platen Cup.

 

I anmälningsformuläret nedan ska spelarnas namn och klubbtillhörighet anges tillsammans med mail och telefon till lagledaren samt önskemål om spelplats i grundomgången. Anmälan är komplett när uppgifter om laget skickats in via anmälningsformuläret samt anmälningsavgiften betalts till förbundets bankgiro. För mer information läs inbjudan.

 

 

Observera att det inte skickas något mail som bekräftelse på anmälan förrän efter anmälningstidens utgång. Uppgifterna är registrerade när du får upp denna bild:

 


Publicerad: 2014-01-20

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se