Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Nu avgörs juniortouren

Till helgen avslutas juniortouren. Touren var en nyhet för året och har redan omfattat fem tävlingar. Juniorvinterspelen i Jönköping blir den sjätte och avgörande.

Drygt 50 juniorer, yngre juniorer och miniorer är anmälda till Juniorvinterspelen där Juniortouren avgörs. Precis som tidigare år kommer deltagarna under helgen att få spela en singeltävling och en dubbeltävling.

I juniorklassen har årets EM-debutant, Robert Ulfsson, Tjust PC, kopplat ett grepp om förstaplatsen. Både klubbkamraten Petter Svensson och Mikael Bartoft, Oppboga, har en teoretisk chans att slå honom och lägga beslag på tourguldet. Att det blir de tre spelarna som kommer att ta hand om pallplaceringarna är helt klart.

Elis Carlsson, Sibirien, har ett lika fast grepp om förstaplatsen i den yngre juniorklassen. Men här är det fyra spelare som har möjlighet att klättra upp på prispallen - och teoretiska möjligheter att gå om Elis i tabellen: Hugo Åkesson, Coccinelle, Linnea von Eggers Patron, Kärnan, samt Sörbyängens Lucas Rudin och Rasmus Gustavsson Engdahl.

I miniorklassen leder för närvarande Adam Rudin, Sörbyängen, före klubbkamraten Emil Brage.

Tävlingarna går att följa via LIVESÄNDNING på webben Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. (Spelstart ca kl 11:00 på lördag.)

Rapporter från helgens tävling kommer också såväl här som på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Se aktuell ställning för samtliga spelare här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2014-11-27

Senast uppdaterad: 2014-11-29

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se