Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Alla coacher på plats

Nu är alla poster i elitorganisationen tillsatta. Niklas Carlén och Henrik Hugosson träder, liksom Daniel Gillan och Anders Larsson, in som assisterande coacher för det kommande landslagsåret.

Under den landslagssamling som nyss genomfördes i Göteborg höll förbundskapten David Le Dantec också möte med de assisterande coacherna och representanter för förbundet.
Det står nu klart att Daniel Gillan (Sitting Boule) och Anders Larsson (Coccinelle PC) kommer att fungera som assisterande coacher för damlandslaget. Lars ”Nappen” Ekroth (Boo SK) har hand om herrarna, även om han av personliga skäl tar ett litet kliv tillbaka den allra närmaste perioden, och får sällskap av Lindomemedlemmarna Niklas Carlén och Henrik Hugosson, som även de kommer att fungera som assisterande coacher för herrlandslaget.

I de assisterande coachernas arbetsuppgifter ingår bland annat att observera vid större tävlingar och att samordna, assistera och coacha under landslagsuppdrag.
De kommer också att hålla kontakten med de spelare som ingår landslagstruppen och bolla idéer, tankar och synpunkter med David.

Det närmast kommande landslagsuppdraget är representation vid Nordic Petanque Fight i Skövde, där Henrik och Niklas kommer att finnas på plats för att observera, och därpå följer en resa till Hedebo under vilken Daniel kommer att följa med som coach.

Publicerad: 2015-04-14

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se