Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Malmöspelarna försvarade mästartiteln

Joachim Andersson, Jessica Johansson och Rickard Nilsson försvarade mästartiteln i mixtrippel. Svenska Mästare blev på måndagskvällen också Jan Gedeborg, Anita och Rune Utterström, Luleå, och Boule von Platens Göran Sandell, Dennis och Marie Videll.

De första svenska mästarna i öppen klass kommer, precis som i fjol, från Coccinelle PC, Malmö. Och det var samma spelare – Joachim Andersson, Jessica Johansson och Rickard Nilsson – som lyckades försvara sitt SM-guld. Sibiriens Camilla Csapó, Anders Csapó och Albin Plantin var inte långt ifrån att snuva dem på det. I den spännande finalen stod det 11-11 innan Malmöspelarna avgjorde.


Spännande var det också i V55-finalen, där Boulesjevikerna Kerstin Hopman, Lars Lundgren och Leif Malmberg flera gånger hade ledningen över Motalalaget i en match som böljade fram och tillbaka. Till slut blev det ändå Göran Sandell, Dennis Videll och Marie Videll som drog det längsta strået och vann med 13-10.


V65-finalen var en intern klubbuppgörelse och den av finalerna som först var avgjord. Jan Gedeborg, Anita Utterström och Rune Utterström besegrade sina klubbkamrater från Luleå Bouleklubb – Britta Rosenberg, Matz Rosenberg och Sven Sundberg – med 13-7.

I dag spelas det singel för fullt på samtliga spelområden i Uppsala och i kväll klockan 18 spelas det semifinaler och finaler i mixdubbel.
Resultaten kan man följa på vår SM-sajt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Man kan också läsa mer på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2015-07-14

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se