Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Boulens Dag 14 maj

Den 14 maj är det dags för Boulens Dag. Tanken är att Boulens Dag ska arrangeras samtidigt i hela Sverige av alla SBF:s klubbar.

Ett av de områden som Breddkommittén och Svensk boule skall arbeta med de kommande åren är nyrekrytering. Boulens Dag är ett sätt att komma framåt i detta arbete och nå nya intresserade.

Tanken är att Boulens Dag ska arrangeras samtidigt av alla SBF:s bouleklubbar.

Det är viktigt att vi anordnar aktiviteter på ställen där vi normalt inte spelar. På så sätt möter vi nya människor som vi kan locka till vår sport. Det är också viktigt att välja platser som ligger centralt eller som frekventeras av många människor.

Meddela kansliet, ylva.mellin@svenskboule.se, plats och klockslag för er Boulens Dag. En lista med arrangörer kommer att publiceras på hemsidan.

Ni som fått sanktion för tävling den 14 maj uppmanas att i arrangemanget lägga in t ex en prova-på-aktivitet.

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.laddar ni ner affischen för Boulens Dag. Den är i word. Skriv in plats och tid för ert arrangemang. Vill ni skriva för hand tar ni först bort exempeltexten som finns i dokumentet och skriver därefter ut den.

Foldern Börja spela boule går att beställa från kansliet mot en mindre kostnad.

Efter arrangemanget uppmanas alla klubbar att skicka in en kort utvärdering till ylva.mellin@svenskboule.se med följande uppgifter:

  • Klubb
  • Plats för arrangemanget
  • Antal intresserade
  • Kort utvärdering, synpunkter

Lycka till!

Publicerad: 2016-02-11

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se