Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Svensk Boule på film

Ni har väl inte missat att vi i dagarna har släppt en liten serie filmer där skådespelerskan Ellen Bergström ska lära sig att spela boule petanque? Följ oss i de sociala medier där vi finns och hjälp oss att sprida filmerna. Det är många som ska lära sig att spela!

Just nu pågår en kampanj i sociala medier där vi visar upp vår sport. Bland annat genom tre filmer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där skådespelerskan och instagramstjärnan Ellen Bergström antar den stora utmaningen att lära sig spela boule petanque.
Leta upp oss i de sociala medierna nedan och tryck på de knappar som finns där för att börja gilla, följa oss och prenumerera på våra inlägg. Hjälp oss gärna att sprida dem vidare – så många som möjligt bör få chansen att hitta vår fantastiska sport!

Vi heter svenskboule i de olika sociala medierna

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2016-04-28

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se