Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Jessica är tillbaka

Det blev inte mer än en årslång time-out från landslaget för Jessica Johansson. VM-bronsmedaljören är tillbaka och åker till att börja med, tillsammans med Signe Holgersson och Tove Orrbeck, till den internationella damtävlingen i Palavas i juli.

När Jessica Johansson tackade nej till sin plats i förra årets VM-trupp innebar det också ett nej till alla övriga kommande landslagsaktiviteter. Men nu har landslagsledningen, Jessica och förbundsstyrelsen kommit överens om att det är dags för henne att komma tillbaka.
Samtidigt har landslagsledningen bestämt sig för att låta henne åka med Signe Holgersson och Tove Orrbeck för att representera landslaget vid den internationella damtävlingen i Palavas, den 28-31 juli.
– Som förbundskaptener och coacher siktar vi på att arbeta med de bästa spelarna. Därför började vi för några veckor sedan att föra diskussioner med Jessica – trots hennes beslut att inte delta i världsmästerskapet 2015 – för att se om alla villkor för hennes återkomst till landslaget kunde uppfyllas under sommaren, meddelar förbundskapten David Le Dantec.
Han fortsätter:
– Efter några omgångars diskussion bekräftade Jessica att hon har ambition, motivation och en önskan att ingå i landslaget – och att hon accepterar reglerna och utmaningarna. Vi är glada att ha funnit en lösning för landslagets bästa.
Också Jessica är glad.
– Jag är glad över att vara en del av landslaget igen och jag vill också be mina lagkamrater om ursäkt för beslutet jag tog om att inte åka till VM förra året, säger hon.

 

Publicerad: 2016-06-09

Senast uppdaterad: 2016-06-09

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se