Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Prisade för fjolårets boulebragder

Priset för 2015 års bouleprestation delades ut under SM, av förbundskapten David Le Dantec. Det gick till Jessica Johansson, för hennes VM-brons i singel, och damlandslaget i U23-klassen, för deras EM-brons, samt till damernas coach, Albin Plantin.

Förbundskapten David Le Dantec delade under årets Boule-SM ut priset för 2015 års bouleprestation.

Jessica Johansson, Coccinelle PC, mottog priset för sin fantastiska prestation i det första singel-världsmästerskapet för damer där Jessica tog ett brons. Jessica har definitivt en plats bland världstoppen.

Och damlandslaget i U23-klassen – Jessica Karlsson, Tyringe Boulegetingarna, Noon Geffenblad, Sibiren CP, Cajsa Qvarnström, Sörbyängen BK och Malin Sares, Sörbyängen BK – för sin bronsmedalj i EM. Sveriges unga damer slog det franska landslaget under gruppspelet, vilket Sverige var det enda land som lyckades med. Tjejerna slutade på en suverän tredjeplats.

Albin Plantin var coach vid båda dessa tillfällen.


Publicerad: 2016-07-21

Senast uppdaterad: 2016-07-21

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se