Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Singel-EM till Sverige

Det svenska och det danska bouleförbundet har gått samman för att rädda Singel-EM. Mästerskapet kommer att spelas i Halmstad istället för i franska Nîmes, som var den ursprungliga planens spelort.

När Frankrikes förbund plötsligt meddelade att årets Singel-EM - det första genom tiderna - skulle ställas in var det många som blev besvikna.
Representanter för det danska och det svenska förbundet konstaterade, när de diskuterade det uteblivna mästerskapet, att Ståhlhallen i Halmstad skulle rymma ett stort antal deltagare och att de båda förbunden skulle kunna samarbeta om ett arrangemang där.

Sagt och gjort. Sedan frågan också bollats med det europeiska förbundet, CEP, fattades beslut om att flytta mästerskapet till Sverige och Halmstad. Tidpunkten blir densamma som planerat: 4-6 november.

Mästerskapet arrangeras med kort varsel och får inte kosta de båda nordiska förbunden några större summor pengar alls, men förbundens representanter är övertygade om att det ändå går att genomföra ett minnesvärt och sportsligt välfungerande Singel-EM.

Mer information kommer efterhand de närmaste dagarna.

Publicerad: 2016-10-05

Senast uppdaterad: 2016-10-05

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se