Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Tuff pool för Jessica & co

Team Europe – det vill säga Yolanda Matarranz, Laura Cardo och Jessica Johansson – fick en tuff lottning i den prestigeffyllda PPF-finalen, som livesänds under hela fredagen.

Som vi tidigare har berättat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. befinner sig det svenska landslagets Jessica Johansson den här helgen i franska Fréjus för att delta i den prestigefyllda PPF-finalen. Det gör hon i ett lag tillsammans med den spanska världsmästaren Yolanda Matarranz och Italiens Laura Cardo.

Trippelspelet startar först på fredagseftermiddagen, men under förmiddagen hålls en skyttetävling och nu på torsdagskvällen genomfördes lottningen för trippelturneringen. Team Europe hamnade i den på pappret tuffaste poolen, tillsammans med följande lag:
Marie-Christine Virebayre, Anaïs Lapoutge, Anna Maillard
Audrey Bandiera, Angélique Colombet, Angélique Zandrini
Fabienne Chapus, Léa Escoda, Audrey Martinez

Den franska pétanquesajten Boulistenaute Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har tippat dessa lag på platserna 2 respektive 3 och 5. Team Europe som nummer 4.

Å andra sidan hade samma sajt gissat att Damien Hureau, Philippe Suchaud och Philippe Quintais skulle sluta på andra plats medan Diego Rizzi, Rémy Galleau och Sony Berth skulle hamna på plats åtta – och båda dessa lag är redan utslagna.
Vilket säger en del om nivån på detta finalspel. Som livesänds Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. under helgen.

Publicerad: 2017-01-19

Senast uppdaterad: 2017-01-20

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se