Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Svenska Cupen inleds i helgen

Stockholmsklubben Sibirien är redan klar för final. Vilka de övriga sju finalisterna, som kommer att tampas med sibirierna om en plats i Europacupen, blir avgörs under helgen.

38 föreningar är anmälda till årets upplaga av Svenska Cupen Öppen, där segrarna blir svenska representanter i Europacupen.
Fjolårssegrarna i Sibirien CP är direktkvalificerade till finalhelgen i Falkenberg, den 25-26 mars. Övriga gör under helgen upp om de återstående sju platserna.

Två grupper avgörs första dagen
Två finalister kommer att utses redan under lördagen – en i Skövde, där Tjust PC, BK Strand, Pomme de Pin och Gothenburg Boule Bangers gör upp om en plats och en i Åstorp, där det står mellan La Boule d’Or, Kärnan, Trelleborg och förra årets tvåa, Nobel Petanque.
Resterande finalister blir klara först på söndagskvällen. Då kvalificerar sig ytterligare en förening i Åstorp och två i Skövde samt två i Uppsala.

Resultaten följer man via hemsidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Några uppdateringar lär också dyka upp på vår Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2017-02-17

Senast uppdaterad: 2017-02-17

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se