Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Boulens Dag

På lördag, den 20 maj, är det Boulens Dag. Runtom i landet spelas det boule på platser där den som är sugen och nyfiken ska kunna ansluta för att få en inblick i den förträffliga sporten, prova att spela och förhoppningsvis återvända med lust.

För andra gången i ordningen genomförs evenemanget Boulens Dag av föreningar runt om i landet. Även i år så har man anmält olika typer av aktiviteter så som prova-på aktiviteter till olika utmanartävlingar. Förhoppningsvis så är vädret mycket bättre än i fjol då många av aktiviteterna regnade bort.
För mer information om var, när och vilken typ av aktiviteter gå in här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2017-05-18

Senast uppdaterad: 2017-05-18

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se