Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Domare saknas - risk att tävlingar ställs in

Uppdatering - Vi är väldigt glada över att kunna meddela att domare har nu anmält sig till uppdragen och att inga tävlingar behöver ställas in!

Det har tyvärr blivit allt svårare att tillsätta domare till våra tävlingar. Det har till och med vid några olyckliga tillfällen genomförts tävlingar som saknat icke- spelande domare på förbundsnivå. Förbundsstyrelsen är enig om att detta inte är en framkomlig väg utan våra tävlingar ska ha en domare.

Trots idogt arbete av Domarkommittén saknas det fortfarande domare för uppdrag 2017. Det mest akuta är att det saknas domare till seriespelsomgång 1 i Sundsvall. Förbundsstyrelsen har beslutat att finns det ingen tillsatt domare senast 2 juni kommer sammandraget att ställas in. Skulle det bli så olyckligt kommer de serier som drabbats att avgöras med enkelmöte under sammandraget i augusti.

Självklart är förhoppningen att inga tävlingar ska behövas ställas in utan vi vädjar till alla domare att ta ansvar och anmäla sitt intresse så vi kan fyller de vakanta platserna. Både distriktsdomare och nationella domare är välkomna att anmäla sitt intresse även om man bara kan någon av de båda dagarna.

Det saknas även domare till Varbergs Strandcup den 1 juli

Intresse anmäls till Bouleförbundets kansli via mail, kansli@svenskboule.se.

Med vänliga boulehälsningar

Förbundsstyrelsen

Publicerad: 2017-05-24

Senast uppdaterad: 2017-05-31

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se