Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Mästare i mixdubbel

Årets första svenska mästarna i mixdubbel blev Moa Ingelstedt och Oliver Thorell från Göteborgsklubben Skatås BK respektive Skövdeföreningen Club La Boule de Trix. I kväll koras de första mästarna i senior- och veteranklasserna.

Moa Ingelstedt, Skatås BK, och Oliver Thorell, CB de Trix, besegrade Noel Franzén och Emilia Nilsson, Tyringe Boulegetingarna, i de yngre juniorernas final i mixdubbel som avgjordes i dag, måndag.

I kväll klockan 20:30 startar de första finalerna i senior- och veteranklasserna, där de regerande mästarna i den öppna klassens mixtrippel – Joachim Andersson, Rickard Nilsson och Jessica Johansson, Coccinelle PC Malmö – möter Martin Skärbäck, Lotta Larsson och Ali Abdi Aden, Boo SK (Nacka).

Också i V55-klassen finns Boo SK representerade i finalen, där i form av Kjell Mattsson, Ulla Wahlstedt och Jan Östgren. De möter Yngve Evaldsson, Gun Heidenreich och Werner Heidenreich, BK Kärnan (Helsingborg).
V65-finalen spelas mellan Bo Ekberg, Seppo Luoma och Tuulikki Luoma, Flens BF, och Ivan Brouer, Gunilla Nilsson och Christer Pettersson, Åstorps Björboulare.


Under dagen har det spelats – och spelas fortfarande – mixdubbel. Camilla Csapó/Thomas Wiede, SCP, Linda Bengtsson/Rickard Nilsson, CPC och Håkan Hallberg/Linnéa von Eggers Patron, KÄR, är klara för kvartsfinal i den öppna klassen.
I V55-klassen kan Linköpingsklubben Lejonkulan känna sig säker på en en plats i semifinal – en av kvartsfinalerna där blir en intern uppgörelse mellan Eva och Ulf Bolve å ena sidan och Gabriella Karp och Mats Lindgren å den andra. Dennis och Marie Videll är också klara för kvartsfinal.

Övriga resultat följer man som vanligt via boule-sm.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2017-07-17

Senast uppdaterad: 2017-07-17

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se