Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Sörbyängens svenska singelmästare

Årets första svenska mästare i singel kommer från Sörbyängens BK: Fride Olsén och Frida Brage.

Fride Olsén lyckades slå båda förhandsfavoriterna när juniorklassens Singel-SM skulle avgöras: Sebastian Kallionpää från Arboga Oppboga Boulesällskap i semifinalen och klubbkamraten Lucas Rudin i finalen. Lucas hade besegrat Lava Franck, Gothenburg Boule Bangers, i sin semifinal och hon delar alltså bronset med Kallionpää.


Också i den yngre juniorklassen hamnade singelguldet hos Sörbyängen, tack vare Frida Brage. I finalen mötte hon blott nioårige Vincent Weidmar från Landskronaklubben West Winds IK, som därmed bröt en fullständig Örebrodominans på prispallen – de båda bronsmedaljörerna, Emil Brage (Fridas bror) och Filip Larsson, kommer nämligen också från Sörbyängens BK.

Fler bilder finns här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2017-07-19

Senast uppdaterad: 2017-07-19

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se