Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förberedande landslagssamling i Falkenberg

Förbundskapten Anders Larsson anordnade i lördags ett träningspass för spelare som framöver kan bli intressanta i landslagssammanhang. Landslagets dörrar är alltid öppna och fler spelare kan komma att få möjligheten senare i år.

En landslagssamling är planerad till mitten av mars, men redan nu i lördags höll seniorlandslagens förbundskapten Anders Larsson ett träningspass för spelare som inte fanns med i fjolårets landslagstrupp, men som han anser är intressanta och som skulle kunna bli aktuella framöver.
– Som vi har försökt betona hela tiden är landslagstruppen flexibel och dörrarna till den står alltid öppna. Förändringar i truppen kan ske under hela året, säger Anders Larsson.

De spelare som förbundskaptenen i lördags hade bjudit in till Falkenberg – Linn Callderyd, Håkan Hallberg, Anette Ramm-Ericson och William Silfverberg (Johan Skagerlund och Saga Wahlberg var också inbjudna, men tvungna att lämna återbud) fick göra flera olika övningar, där det bland annat handlade om att utnyttja klotöverlägen. Det blev också en del prat, VM-skytte och matcher. 
Efteråt var förbundskaptenen nöjd.
– Alla fyra kändes hungriga och verkade ha kul.

Publicerad: 2018-01-23

Senast uppdaterad: 2018-01-23

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se