Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Ny kanslichef

26 november tillträder Anders Wiiand tjänsten som kanslichef på Svenska Bouleförbundet.

Anders kommer närmast från Svenska Handbollsförbundet där han bland annat jobbat med Idrottslyftsrelaterade frågor. Han har dessutom varit logistikansvarig under VM i Sverige 2011 och EM 2016 samt varit överledare för juniorlandslag som tagit JVM-guld och JVM-brons. 

Anders har en bred bakgrund inom idrotten som såväl aktiv, domare som tränare och hoppas på att erfarenheterna skall komma väl till pass i den nya rollen. Arbetslivserfarenheten omfattas av såväl räddningstjänst som skola och idrottförbund så att påstå att det är en lagspelare är inte att överdriva!

Vi hälsar Anders hjärtligt välkommen till Svenska Bouleförbundet!

Han kommer att kunna nås på anders.wiiand@svenskboule.se.

Publicerad: 2018-11-11

Senast uppdaterad: 2018-11-11

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se