Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Stipendiater i Prins Bertils minne

Svenska Bouleförbundet delar varje år ut tre stipendier till Prins Bertils minne:Årets junior, Årets spelare och Stor insats för svensk boule. Stipendiaterna uppmärksammas i samband med förbundsmötet följande år.

Årets junior 2018 tilldelas Lucas Rudin

2018 var ett riktigt bra år för Lucas, förutom juniorframgångar så har han tagit ett stort steg i seniorklasserna med SM-guld i öppen dubbel i Karlstad. Men även under SM- veckan i precisionsskytte hämtade Lucas hem två guldmedaljer såväl i junior- som seniorklassen. Lucas, du är en god representant för boulesporten. Stort grattis Lucas
                                                                                                                                                                                                                                                                                         


 Årets spelare 2018 tilldelas Lotta Larsson

                                                                                                                                                                                            
Det var 30-år sedan Lotta tog sin första medalj under ett mästerskap, i årets EM singel för damer blev det ytterligare en medalj att lägga till i meritlistan. Lotta har hållit en stabil hög nivå och presterat under många år och fler år kommer de att bli. Stort grattis Lotta


 Årets Stor insats för svensk boule2018 tilldelas Anders Larsson

Anders har genom sitt engagemang varit en stor del i skapandet av en stabilitet i den svenska landslagsorganisation som gjort det möjligt för spelare att utvecklas. Att vara med att leda landslagsspelare till medaljer är en ära. Stort grattis Anders
                                                                                                                                          


 Information om Prins Bertils minne och tidigare stipendiater hittar ni här Länk till annan webbplats..

 

Publicerad: 2018-12-21

Senast uppdaterad: 2018-12-21

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se