Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förbundskaptenens inledande ord till Boule-Sverige

Boule är vår gemensamma passion och det är för boulen vi brinner. För några betyder det att spela på allra högsta nivå i våra landslag, medan det för andra handlar om att umgås och ha trevligt med vänner.

Vi ger människor glädje och gemenskap, upplevelser och stolthet. spelare, ledare, domare, ungdomar - ja listan kan göras lång av människor som ska kunna må bra, ha kul och utvecklas genom att vara en del av Svensk Boule.

Inom landslagen är det därför viktigt att vi tar ansvar, vilket innebär att vi är öppna och inkluderande för alla som vill vara med och alla ska ha samma förutsättningar att utvecklas oavsett om man är tjej eller kille eller vilken bakgrund man har.

Det betyder också att vi tar ställning för Fair play mot fusk, våld, mobbning, rasism, dopning, alkohol, droger.

Svensk Boule har en Vision att bli bäst i Världen, naturligvis krävs det ett gediget arbete, men vi har väldigt många duktiga spelare i landet och tidigare Förbundskaptener har verkligen gjort ett bra arbete för att skapa denna möjlighet inför framtiden.

Min tanke är att bygga vidare på inslagen väg och se vilka byggstenar jag kan bidra med i detta långsiktiga arbete tillsammans med alla hårt satsande landslagsspelare.

Min filosofi är att resultat byggs långsiktigt med tydliga mål kopplade till aktiviteter som kontinuerligt utvärderas, vad behöver vi gemensamt utveckla för att ta nästa steg mot våra mål i riktning mot vår gemensamma Vision.

Möjligheten att dra på den blågula landslagsdräkten och representera Sverige som land, är få förunnat och något man skall vara mycket stolt över, jag kan lova Er alla att det är verkligen värt allt slit när man väl står där och lyssnar på Nationalsången, oavsett vilken idrott man representerar.

Vilka spelare ser då utmaningen i att göra denna gemensamma satsning för att nå våra långsiktiga mål ?

Jag är uppriktigt intresserad av Er som vill vara en del av denna satsning för framtiden och som är beredda att göra den uppoffring som faktiskt krävs för att nå framgång över tid.

Landslagstruppen är öppen för spelare som har en ambition att utvecklas och som är beredda att göra sitt yttersta för att kvalificera sig in i truppen, jag kommer med glädje följa Er på banorna runt om i vårt avlånga land.

Inledande Landslagstrupp 2019 presenteras i början av mars, men Landslagstruppen i sin helhet kommer att skapas under året genom aktiviteter och utvärderingar.

Uttagning för VM i Spanien sker i mitten av februari.

Lycka till vänner med Ert spel.

 

Vänliga hälsningar 

Emil Nilsson

Förbundskapten Herr och Damlandslag

Publicerad: 2019-01-25

Senast uppdaterad: 2019-01-25

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se