');
Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Besökt Skåne och Småland

Under aprilmånad har vår utvecklingsansvarig, Frida Milevi besökt Wendes Petanque Club (WEN) i Kristandstad, West Winds Idrottsklubb (WWI) i Landskrona och Växjö Boulesällskap (VÄX).

Under aprilmånad har vår utvecklingsansvarig, Frida Milevi besökt Wendes Petanque Club (WEN) i Kristandstad, West Winds Idrottsklubb (WWI) i Landskrona och Växjö Boulesällskap.
Varit några fartfyllda dagar med besök innehållande av att besöka hallar, prata om verksamheten och även en hel del samtal om framtiden.

Vad fick dig att vilja besöka Wendes Petanque Club, West Winds Idrottsklubb och Växjö Boulesällskap?
Jag har haft lite kontakt med föreningarna vilket fick mig att vilja träffa dessa föreningar fysiskt och inte bara skriva mail. Att se miljön de verkar i med mina egna ögon och se om jag själv kommer på någon rolig ide som föreningarna skulle kunna arbeta med.

Vad gjorde vi?
Fick både hänga med på ”Senior sport school” för 60 + samt gjorde besök i deras hallar. Vi pratade om Idrottslyftet och föreningarnas verksamheter samt även olika projekt som skall startas igång och nya idéer på vad man skulle kunna hitta på. Jag fick även en liten sightseeing i de olika städerna. 

Hur ska en förening göra om de skulle önska att du kommer på besök Frida?
Enklast är att kontakta mig via telefon eller mail, så tar vi ett gemensamt beslut om ett datum som jag kan komma och besöka på.

Varför vill du lägga tid att besöka våra föreningar?
Jag vill att föreningar och Svenska Bouleförbundet jobbar ännu närmare varandra även i föreningslivet. Allt skall kännas mer som en helhet där vi ger varandra stöttning, hjälpande händer och att vi tillsammans jobbar mot nya mål.
Jag tror att det betyder otroligt mycket för de som engagera sig i föreningslivet att man får visa upp sin verksamhet och på något sätt påminna sig själv om allt man gör i sin egen förening.  Att genom allt engagemang och all tid man lägger ner så gör man gott och bygger upp något hållbart tillsammans.

Publicerad: 2019-05-06

Senast uppdaterad: 2019-05-06

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se