Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Landslagskval Veteran

4 maj avgjordes grundomgången i Landslagskval Veteran i Malmö, Mölndal och Sundsvall. 30 anmälda lag skulle bli 16 lag till finalspelet i Motala 8-9 juni.

Här kommer en rapport från Sundsvall:

Under helgen avgjordes landslagskvalet för veteraner i Sundsvall, där tretton lag deltog. De var indelade i tre grupper. Två grupper med 4 lag i varje och en grupp med fem. I fyralagsgrupperna gick de två bäst placerade lagen vidare till finalspelet i Motala. I femlagsgrupp var det de tre första som gick vidare.

I grupp A vann Lag Björkman medan det blev kloträkning för att utse det lag som skulle följa till Motala. Den platsen knep Lag Karp med två klot bättre än trean Lag Eklöf.

I grupp B slutade tre lag på 4 poäng vardera. Lag Bruce hade bästa kvot medan Lag Sjöström och Lag Sven Vejdegren hade samma klotdiff. Lag Sjöström gick då vidare på seger i det inbördes mötet.

I grupp C hade Lag Ek, med tre vinster, chans att bli gruppetta när de skulle spela sista matchen mot det lag som i det läget inte vunnit någon match. Det blev förlust och ny etta blev då Lag Lundgren.

Om någon upptäcker att han/hon fått med sig ett klot för mycket, kontakta tävlingsledningen via tavling@skoboule.se eller 0706-885 482.

Text och foto Bengt Sörlin

Samtliga resultat från Malmö, Mölndal och Sundsvall hittar ni här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2019-05-07

Senast uppdaterad: 2019-05-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se