Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förbundsseriernas slut- och kvalspel

null

Öppna klassen

Elitseriens slutspelSpelplats: Botaniska trädgården, UppsalaSpeldagar: 7-8 september (enkelmöten fördelat över två dagar)Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online (länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Kval till elitserienSpelplats: Botaniska trädgården, UppsalaSpeldagar: 7-8 september (enkelmöten fördelat över två dagar)
Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online (länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Kval till divison 1 sydSpelplats: Falkenbergs boulecenter, FalkenbergSpeldagar: 7 september (enkelmöten fördelat över en dag)Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online (länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Kval till division 1 nordSpelplats: Botaniska trädgården, UppsalaSpeldagar: 7 september (enkelmöten fördelat över en dag)Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online (länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.OBS: kvalet består endast av tre (3) lag och Fagersjö står över första omgången!Kval till division 2 A-BSpelplats: Falkenbergs boulecenter, FalkenbergSpeldagar: 7 september (enkelmöten fördelat över en dag)Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online (länk)
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 Kval till division 2 C-DSpelplats: Botaniska trädgården, UppsalaSpeldagar: 7 september (enkelmöten fördelat över en dag)Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online (länk)
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 V55-klassen Veteranelitseriens slutspelSpelplats: Botaniska trädgården, UppsalaSpeldagar: 7-8 september (enkelmöten fördelat över två dagar)Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online (länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Kval till veteranelitserien ASpelplats: Falkenbergs boulecenter, FalkenbergSpeldagar: 7 september (enkelmöten fördelat över en dag)Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online (länk)
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 Kval till veteranelitserien BSpelplats: Botaniska trädgården, UppsalaSpeldagar: 7 september (enkelmöten fördelat över en dag)Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online (länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Kval till division 1Spelplats: Falkenbergs boulecenter, FalkenbergSpeldagar: 7 september (enkelmöten fördelat över en dag)Tabell med spelordning och förutsättningar på SBF online
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 Inbjudan till sammandraget i Falkenberg (länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Inbjudan till sammandraget i Uppsala ej tillgängligt vid dagens datum, se SBF:s hemsida (länk nedan) SBF:s hemsida med information om seriespelet (länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2019-08-20

Senast uppdaterad: 2019-08-20

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se