Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Angående kommande tävlingar

Förbundsstyrelsen beslöt vid ett extrainsatt styrelsemöte 18/3 att ställa in Landslagskvalet Veteran. Det beslutades dessutom att avlysa all tävlingsverksamhet under perioden 21/3-3/5.

Svenska Bouleförbundets förbundsstyrelse beslöt vid sitt extrainsatta styrelsemöte igår, 18/3, att Landslagskval Veteran i Malmö, Uppsala, Motala och Falkenberg ställs in. Anledning är de extraordinära omständigheter som nu råder i Sverige och för att följa de riktlinjer, rekommendationer och förordningar som utfärdats av Sveriges regering och Riksidrottsförbundet.

Av samma anledning beslöts också att under perioden 21/3–3/5 avlysa all tävlingsverksamhet i boule. Beslutet gäller i dagsläget fram till 3/5 men kan komma att förlängas, allt beroende på det aktuella läget i Sverige med avseende på Corona-virusets härjningar. Håll uppsikt på SBF hemsida. 

Anders Wiiand, GS, Svenska Bouleförbundet:

”Situationen i landet är svår, vi står inför en samhällskris vars like ingen förut upplevt. Vi kommer alla att beröras, såväl personligen, vår förening som vårt förbund. Inte bara våra fritidsintressen utsätts, vad värre är att vi också på det personliga planet drabbas av smittans spridning. Vi begränsas i vår rörelsefrihet, våra inkomster hotas när våra jobb utsätts för prövningar, vi kan i många fall inte längre umgås med våra nära och kära utan risk för smittspridning.

I det läget hoppas jag på förståelse från er ute i Boule-Sverige, kan vi på alla tänkbara sätt bidra till att smittspridningen dämpas genom att begränsa vårt tävlande och våra andra normala mötesplatser är det väl ett lågt pris att betala för att ett normalläge återkommer så snart det bara är möjligt?

Till sist, jag önskar av hela mitt hjärta att ni tar hand om er, följ de råd och anvisningar som Folkhälsomyndigheten, Regeringen, UD, RF med flera utfärdar så möts vi så snart det är möjligt igen ute på tävlingsbanorna, på årsmöten och i verksamheten! ”

Publicerad: 2020-03-19

Senast uppdaterad: 2020-03-19

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se